Međunarodni dan žena u Čitaonici Kluba umirovljenika Pula

Međunarodni dan žena prigodnim programom bit će obilježen u Čitaonici Kluba umirovljenika Pula, a za veselu atmosferu pobrinut će se mladi pjevač David Danijel. Program započinje u 11 sati, a organiziran je u suradnji s Istarskom strankom umirovljenika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADavid Danijel pjevač je iz Opatije prepoznatljive boje glasa i interpretacija obojenih emotivnošću. U kratko je vrijeme postigao niz uspjeha na području zabavne glazbe. Surađuje s mnogim glazbenicima, između ostalog s pulskim bandom „Musicittà“ i riječkim ansamblom „Divertimento“, iza njega je nekoliko dueta s legendama hrvatske glazbene scene (Lidijom Percan „Ne reci mi ništa“, Višnjom Korbar „Samo ljubav“, virtualni duet s Ivom Robićem itd.) te nastupa s Terezom Kesovijom, Radojkom Šverko i Zdenkom Kovačiček.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 − 2 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum