“Medvjed” A. P. Čehova u izvedbi studenata Akademije Umjetnosti Beograd u Umagu

Studenti Akademije Umjetnosti iz Beograda, uprizorit će komediju u jednom činu A. P. Čehova “Medvjed” u kazališnoj dvorani Učilišta Umag u četvrtak 16. ožujka s početkom u 19 sati.

„Ljubavni odnos dvoje tvrdoglavih i čangrizavih ljudi, koji uz odbijanje i sukob na kraju svjedoče o jedinoj iskonski važnoj stvari u životu, ljubavi. Suvremen pristup djelu koji oživljavanjem nekadašnjih karaktera i problema, prepoznatljivih i danas, obrađuje univerzalnu tematiku. Uz dvoje glavnih likova, pojavljuje se i lik batlera, koji kao i obično nedužno strada, bivajući šikaniran kao treća, suvišna osoba“, navodi se u opisu predstave.

unnamed(1) (921x1200)

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 5 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum