OTVORENA VRATA JAVNE USTANOVE PULA FILM FESTIVAL

Javna ustanova Pula Film Festival poziva sve zainteresirane na dan Otvorenih vrata koji će biti održani u petak, 24. ožujka. PFF prema uzoru na brojne svjetske ustanove u kulturi organizira jednodnevni kino_valli_puladogađaj Otvorena vrata s ciljem upoznavanja javnosti sa svojim radom. Ustanova je osnovana 2003. godine s osnovnim ciljem organizacije Pulskog filmskog festivala, ali i ostvarivanja mnogobrojnih manifestacija na području stvaralaštva i kulture. Svi posjetitelji moći će se informirati o cjelogodišnjoj djelatnosti Javne ustanove, Kina Valli, Pulskog filmskog festivala na Info desku u foajeu Kina od 9 do 16 sati.

Ovom prigodom ulaz na sve projekcije iz redovnog programa Kina Valli bit će slobodan, a ulaznice je potrebno podignuti na blagajni Kina jer je broj mjesta limitiran. Na programu sljedeće projekcije filmova: „Anka“ Dejana Ačimovića (dječji igrani, Hrvatska, 2017., 90′) u 16.30 sati, „Toni Erdmann“ Marena Adea (komedija/drama, Njemačka, 2016., 162′) u 18.10 sati te „Trag Života“ Daniela Espinose (znanstvena fantastika/triler, SAD, 2016., 103′) u 21 sat.

Kraj cjelodnevnog programa donosi, u 21 sat, otvorenje izložbe fotografija Mladena Milojevića „Četiri dimenzije“, a zabava se nastavlja uz druženje sa suradnicima.

Izvor

Leave a Reply


7 − = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum