Projekcija filma “ELEMENTAL”

Društvo bibliotekara Istre organiziralo je tri besplatne projekcije filma „Elemental“ koje će biti prikazivan u četvrtak 16. ožujka u pulskom Kinu Valli s početkom u 8.30, 10.30 i 13.30 sati. Projekcije su organizirane za studente i učenike srednjih škola.

elemental

Ova edukativno-ekološka akcija nastavak je suradnje između istarske Zelene knjižnice i riječkog Zelenog filmskog festivala. Filmovi „Sharkwater“ i „Ponosna zelena vatra“ prikazani su u Puli nakon prvog Zelenog filmskog festivala 2013. godine. Odaziv publike je tada bio odličan, a prema zaključenim prijavama za ove tri projekcije, sad će biti još bolji. Očekuje se preko 600 gledatelja.

Izvor

Leave a Reply


8 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum