Dokumentarni film „Modri kavez“ u kinu Valli

Gostovanje filma „Modri kavez“ redateljice Brune Bajić o emotivnom i pustolovnom životu pomoraca i njihovih obitelji, na programu je pulskog kina Valli u četvrtak 6. i srijedu 12. travnja u 19 sati.

modrikavezEVENT„Redateljica nakon 30 godina života u obitelji pomorca, potaknuta ljudima koji žive od mora i za more, ljubavlju prema ocu, ljudima koji su napustili svijet, bez ijedne dokumentacije o nevjerojatnim podvizima prema kojima su mediteranski pomorci bili poznati širom svijeta, ovim dokumentarnim filmom ostavlja trag u vremenu. „Modri kavez“ je film koji otvoreno progovara o 12 nevjerojatnih priča odabranih da svjedoče o svim tajnama, prednostima i manama, kao i specifičnostima pomorskog poziva“, navodi se u opisu filma.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 3 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum