5. Međunarodni simpozij glazbenih pedagoga

Peti međunarodni simpozija glazbenih pedagoga bit će održan u Puli, od 18. do 20. svibnja.

150ccc5c60Međunarodni simpozij glazbenih pedagoga priznat je međunarodni skup kojega je utemeljio pulski Odjel za glazbu (današnja Muzička akademija u Puli) Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, 2009. godine. Zamišljen je kao mjesto razmjene glazbenih i pedagogijskih teorijskih spoznaja, prikaza rezultata istraživanja te ideja i iskustava iz pedagoške prakse.

U rad Petog međunarodnog simpozija glazbenih pedagoga uključili su se ugledni znanstvenici i praktičari iz zemlje i inozemstva: Italije, Austrije, Nizozemske, Poljske, Litve, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore. Uz pedesetak izlaganja na temu Budućnost glazbene nastave: diskursi o pedagogiji u umjetnosti, organizatori su predvidjeli i dva koncerta te predstavljanje knjige.

Priredio B. V.

PROGRAM_PULA_SGP_2017

Leave a Reply


− 1 = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum