Otvorenje izložbe TKOCRTANEMISLI u HUIU galeriji

Otvorenjem izložbe TKOCRTANEMISLI u četvrtak, 4. svibnja u 20.30 sati, pulska HUIU galerija nastavlja ciklus promoviranja mladih umjetnika i umjetnica.

tkocrtanemisli„Čast nam je nastaviti s lokalnim snagama Pulske ilustratorske sene te vam tako ovom prilikom predstavljamo #TKOCRTANEMISLI klan. Kada se spoje – profesionalno i privatno dvije osobe povezane ljubavlju prema umjetnosti, nastaju zanimljive kreacije i djela. Thea Akelić – medicinska sestra, zaljubljenica u fotografiju za što je dobila više nagrada i priznanja i Neven Kacun, koji dolazi iz ekonomskih voda a radi kao grafički dizajner, odvažili su se upustiti u nešto posve novo. Djelomično parafrazirajući naslov poznatog filma Kreše Golika iz 1970. gdje je glumio i Relja Bašić, koji nas je nedavno napustio „Tko pjeva zlo ne misli“, usredotočili su se na likovnu umjetnost i stvorili liniju – brend Tkocrtanemisli, a čime se konkretno bave, možete vidjeti na ovoj izložbi. Treba napomenuti da je glavni „krivac“ za sve to Theina kćerkica Luna, koja je također važan dio cijele ove priče“, navodi se u pozivu na izložbu koja ostaje otvorena do 25. svibnja.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum