Predstavljanje filmskog festivala “KRATKA FORMA” u galeriji SKUC

Predstavljanje međunarodnog filmskog festivala “Kratka forma” iz Gornjeg Milanovca (Srbija) bit će održano u ponedjeljak 8. svibnja u 20.30 sati u pulskoj galeriji SKUC.

2Međunarodni festival kratkog filma “Kratka forma” je festival koji se svake druge godine održava u Gornjem Milanovcu u organizaciji kulturnog centra Gornji Milanovac. Ove godine, četvrti po redu, biće održan od 26. rujna do 1. listopada. Festival je manifestacija koja svojim programom njeguje i promovira umjetničke vrijednosti suvremenog srpskog i međunarodnog kratkometražnog filmskog stvaralaštva, kao i nasljeđe srpske i svjetske kulturne baštine na području kratkometražne filmske umjetnosti. Također, festival otkriva i podržava razvoj mladih talenata. Festival je mjesto kreativnosti, komunikacije, inovativnosti, edukacije i razmjene ideja.

„Prikazat ćemo osam kratkih filmova uglavnom europske produkcije različitih žanrova u ukupnom trajanju od 64 minuta. Veliku zahvalnost dugujemo Draganu Arsiću direktoru festivala i Bobanu Stefanoviću producentu i organizatoru festivala “Kratka forma”. Ovaj program se realizira u suradnji s udrugom Inkubator iz Pule.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum