Raspisan Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za 2017. godinu

rok: 21.07.2017

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisalo je Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za 2017. godinu. Opći cilj Poziva je osnaživanje udruga mladih i za mlade te jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u svrhu podizanja kvalitete života mladih.

civilno_drustvo_istraZa financiranje projekata u okviru ovog Poziva raspoloživ je iznos od 3.800.000,00 kuna, a iznosi po prioritetnim područjima su sljedeći:

A.1. Aktivno sudjelovanje mladih u društvu – 2.133.000,00 kuna,

A.2. Lokalni info-centri – 1.000.000,00 kuna

A.3. Lokalni i regionalni programi za mlade – 667.000,00 kuna.

Prihvatljivi prijavitelji za prioritetna područja A.1. i A.2. su udruge koje su upisane u Registar udruga i djeluju najmanje jednu godinu u Republici Hrvatskoj te udovoljavaju svim drugim uvjetima koji su detaljno navedeni u Uputama za prijavitelje.

Za prioritetno područje A.3. prijavu na Poziv može podnijeti i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koja je ispunila ugovorne obveze prema Ministarstvu i svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora te je osigurala organizacijske, ljudske, prostorne i djelomično financijske resurse za obavljanje djelatnosti. Prijavitelj mora udovoljiti i drugim uvjetima koji su navedeni u Uputama za prijavitelje.

Obzirom da se primjenjuje elektronički način prijave putem sustava www.financijskepodrske.hr te da se putem pošte dostavlja samo ispisan, potpisan i ovjeren dokument o verifikaciji postavljene dokumentacije u sustav, moli se sve prijavitelje da detaljno prouče Upute za prijavitelje. Potvrda o postavljenoj dokumentaciji (dokument za verifikaciju) dostavlja se putem pošte na adresu regionalne zaklade koja pokriva područje na kojem se provodi većina projektnih aktivnosti. U slučaju provedbe projekta na području cijele Republike Hrvatske, dokument za verifikaciju se dostavlja regionalnoj zakladi koja pokriva područje u kojem je sjedište prijavitelja. Za županije: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska navedeni dokument šalje se Zakladi za poticanje partnerstva  i razvoja civilnog društva.

Rok za prijavu je 21. srpanj 2017. godine, a sva pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: udruge@mdomsp.hr zaključno do 14. srpnja 2017. godine.

Izvor

Leave a Reply


4 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum