Ususret 23. PUF-u – Međunarodnom kazališnom festivalu

23. PUF – Međunarodni kazališni festival koji se tradicionalno održava od 1. do 5. srpnja bit će otvoren u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u 20 sati izložbom “Politika crteža, crtež politike” – izbor ilustracija iz hrvatskog izdanja Le Monde diplomatiquea. Prva predstava PUF-a, “Jedan mrtav čovjek“ Teatra &TD je na programu u 20.45 sati u prostorima kazališta Dr. Inat. Ovogodišnji Anno Domini 2017 u hrvatsko-izraelskoj koprodukciji igrat će u 22.15 sati u Parku Monte Zaro kod donje fontane.

PUF1 (1200x523)

Drugi dan festivala s programom počinje u 20.45 sati u Istarskom narodnom kazalištu Gradskom kazalištu Pula predstavom „Stop spot“ Oriantheatre Dance Companyja iz Francuske, a nastavlja se u 22.30 na Forumu predstavom „Volim te – Ne volim te“ skupine Hurycan iz Španjolske.

U ponedjeljak 3. srpnja u 20.45 sati u INK-u je na programu „Popodne i večer jednog fauna“ izraelskog Clipa Theatrea, a u 22.30 na Forumu igra predstava „Rasplesani grafiti“ mađarske skupine Bandart Production.

Četvrti dan festivala s programom počinje u 20.45 sati u INK-u predstavom „Ja, Sizif“ bugarske skupine Puppet’s Lab, dok u 22.30 sati u kazalištu Dr. Inat u Rojcu igra predstava „Slijepac“ Duda Pavia Company iz Nizozemske.

Zadnji dan festival donosi predstavu „Stol“ poljske skupine Karbida u 20.45 sati u INK-u te predstavu „Simurgh” talijanskog Teatro dei Venti u 22.30 na Forumu. Dodjela nagrada bit će održana u 23.30 sati u ovogodišnjem festivalskom klubu EduSplashu u DC-u Rojc gdje će se za glazbu pobrinuti DJ Bebe.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum