Život na internetu: Predstavljanje završnih radova radionice

Život na internetu: Predstavljanje završnih radova radionice
1. srpnja 2017, 19.00 MMC Luka
 Zivot na Internetu_vizual

U subotu 1. srpnja u 19 sati u Multimedijalnom centru Luka u Puli održati će se prezentacija završnih radova polaznika radionice „Život na internetu: radionica spekulativne dizajnereske prakse“ koju organizira udruga Metamedij u suradnji s odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu.

Radionica je ove godine okupila šesnaest mladih stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije i Ukrajine koji su uz vodstvo mentora Olega Šurana (UMAS), Lee Lippera (Design Friction) i Estelle Hary (Design Friction) kritički promišljali o utjecajima novog medijskog okoliša na budućnost psihološkog, emocionalnog i društvenog razvoja pojedinca. Teme kojima se bave radovi koji će biti predstavljeni u subotu uključuju: Što kada bi nam korištenje drugih identiteta postane uobičajena praksa? Što kada bi mapirali javno mnijenje? Što kada bi se oslanjali isključivo na tehnologiju za razumijevanje emocija? Što kada bi kodove mrežnih komunikacija koristili u našim offline komunikacijama?

Polaznici će predstaviti radove koji se odnose na spomenute teme, a čiji je cilj ponuditi alternative te potaknuti rasprave koje su značajne za današnje društvo.

Program će trajati do 20.30 sati.

Leave a Reply


4 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum