„FILM NA ŠUGAMANU“ NA FRATARSKOM OTOKU

Javna ustanova Pula Film Festival i Fratarski d.o.o. najavljuju drugi po redu, trodnevni filmski program pod nazivom „Film na šugamanu“ koji će se održavati na Fratarskom otoku od 27. do 29. srpnja.

Film na šugamanuProgram:

Četvrtak, 27. srpnja u 21.30

POTPUNI STRANCI (Perfetti sconosciuti), Paolo Genovese, drama  / komedija, Italija, 2016.; 97′; Glume: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini; Svi mi imamo tri života: javni, privatni i tajni. Nekad je tajni život bio pohranjen u našem umu, a danas je pohranjen na SIM karticama. Što bi se dogodilo kad bi takva kartica progovorila?

Petak, 28. srpnja u 21.30

TSCHICK (Tschick); Faith Akin, obiteljski / drama / film ceste, Njemačka, 2016., 93′; Anand Batbileg, Tristan Göbel, Nicole Mercedes Müller, Sammy Scheuritzel; Trinaestogodišnji Maik osjeća se nevidljivo. Emotivno distancirani otac i majka alkoholičarka opsjednuti su vlastitim problemima i ne posvećuju mu pažnju. Ništa bolje ne prolazi ni u školi, a privrženost najljepše cure u razredu misteriozno ga zaobilazi. U naletu nepromišljene improvizacije dvojac će se otisnuti na put po užeglom provincijskom asfaltu, u ukradenom autu.

Subota, 29. srpnja u 21.30

SKRIVENO BLAGO (Tesoros), María Novaro, obiteljski, Meksiko, 2017., 95′; Glume: Jacinta Chávez, Dylan Sutton Chávez, Andrea Sutton Chávez, Lucas Barroso Tillinger; U maloj zajednici, na pacifičkoj obali Meksika, grupa djece sigurna je da će uz pomoć mape otkriti davno izgubljeno gusarsko blago, no ono što će pronaći puno je vrijednije i važnije.  Intiman pogled u svijet ljudi koji žive u ovom prekrasnom zemaljskom raju.

Program je besplatan za sve posjetitelje.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 3 = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum