Volontiraj na Media Mediterranea 19 festivalu!

rok: 07.08.2017

Ovogodišnje, 19. po redu izdanje Media Mediterranea festivala bit će održan 18. i 19. kolovoza, tijekom večernjih sati, u Titovom parku. Cilj je promovirati transdisciplinarnu razmjenu između umjetnosti, javnosti, glazbe i participacije djece. Tema festivala je „Digitalna romantika“, a program uključuje urbano-umjetničke instalacije, audio-vizualne performanse, igre, radionice i glazbeni program.

MM19_cover_crvena pozadina

Udruga Metamedij je neprofitna organizacija i treba pomoć volontera pri realizaciji ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala. Volontiranje na festivalu je savršen način za iskusiti festivalski duh, susresti se s novim ljudima, steći iskustvo u radu s međunarodno priznatim umjetnicima i postati dio festivalskog tima koji će gradu Puli ponuditi inovativan i bogat program.

Volonteri će se upoznati i raditi na: asistenciji umjetnicima, prezentaciji radova publici, dokumentaciji događaja (fotografiranje i video), postavljanju i rastavljanju izložbi i instalacija, dijeljenju letaka i programskih knjižica u centru grada. Volonteri ne moraju sudjelovati u svim navedenim aktivnostima, već u prijavnici odabiru aktivnost koja ih zanima.

Volonteri dobivaju: sjajno iskustvo i učenje u radu s međunarodno priznatim umjetnicima, podršku i pomoć u budućoj karijeri, priznanje za svoj rad u obliku certifikata, volontersku knjižicu, festivalsku torbu, hranu i piće tijekom festivala.

Sve što treba je ispuniti online prijavnicu do 7. kolovoza 2017.

Prijavnica se može preuzeti na: http://metamedia.hr/mm19volonteri/

ili https://goo.gl/forms/elEQZe7BOktkaC5A2

Period volontiranja je 18. i 19. kolovoza 2017., od 18:00 do 01:00 h.

Traženi broj volontera: 10.

Za sva dodatna pitanja: contact@metamedia.hr

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum