Campagna circus show u Muntiću

Campagna circus show bit će održan u utorak, 22. kolovoza, u 20 sati u Cirkobalkaninom cirkuskom šatoru smještenom na poljoprivrednoj parceli u blizini nogometnog igrališta Grabri kod Muntića.

Cirkobalkana sator (1200x628)

„Nakon dva topla ljetna mjeseca Cirkobalkaninog boravka u Muntiću, stiglo je vrijeme da se odužimo svim prijateljima i lokalnoj zajednici na pomoći i gostoprimstvu. Prvi cirkuski šator u povijesti suvremenog cirkusa u regiji stoji na solidnim stupovima, crveni se obasjan istarskim suncem i spreman je za prvu cirkusku izvedbu. Stoga nam je veliko zadovoljstvo pozvati male i velike stanovnike Pule i okolice na prvu izvedbu pod crvenim krovom cirkuskog šatora Cirkobalkane. Očekuje vas nezaboravna večer uz komične i ozbiljne žonglerske, akrobatske, ekvilibrističke i glazbene točke- dođite i zabavite se“, navode organizatori.

Nakon ove izvedbe Cirkobalkana šator kreće na put u Zagreb i Beograd gdje će se održati Cirkobalkana festival. Cirkobalkana je platforma za razvoj suvremene cirkuske umjetnosti, za razmjenu i transfer znanja i profesionalizaciju mladih cirkuskih umjetnika na području Zapadnog Balkana.

Campagna Circus show organiziran je u suradnji Cirkobalkane i Čarobnjakvog šešira.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum