“REFLEKSIJA”- multimedijalni događaj u GROŽNJANu

U sklopu programa Alternativne scene Grožnjan, 25. kolovoza s početkom u 18:00 sati, Gradska Loggia i Studio Togy održat će se multimedijalni događaj naslovljen “Refleksija”. Program “Refleksija” šesti je po redu u nizu umjetničkih manifestacija koje se kontinuirano održavaju od studenog 2016. godine te uključuje sudionike iz područja likovne, glazbene i dramske umjetnosti, kao i poezije, fotografije te performancea.

17 DRCA pozivn DEF 1 m (1)

Alternativna Scena Grožnjan (ASG) je multimedijalna, interdisciplinarna umjetnička asocijacija koja je pokrenuta tijekom studenog 2016. godine. Udruga je spontano nastala s idejom kreiranja i predstavljanja kreativnih aktivnosti na području Grada umjetnika – Grožnjana, na tragu tradicije i ostavštine grožnjanske “Umjetničke kolonije” te programa “Likovni susret”.

Leave a Reply


+ 6 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum