Sezona Jazza u Lapidariju se nastavlja

Sezona Jazza u Lapidariju se nastavlja koncertima u razdoblju od 30.kolovoza do 2.rujna koji započinju u 21 sat. Ulaz na sve koncerte je slobodan.

U srijedu, 30. kolovoza, u sklopu “22. Jazz-a u Lapidariju”, u Lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine, održat će koncert Darko Jurković, gitara.

U četvrtak,  31. kolovoza, nastupit će The Problems u sastavu: Luka Žužić – trombon, Mario Bočić – saksofon, Ivar Roban Križić – kontrabas, Kruno Levačić – bubnjevi.

U petak,  1. rujna, održat će koncert Vedran Ružić Project “Spiritual Market”,  u sastavu: Vedran Ružić – kontrabass, Pavle Miljenović – gitara, Adriano Bernobić – bubanj i Mario Bočić-sax.

U subotu, 2. rujna, Alma Dželil – vokal, Matija Poropat – klavir, Branko Sterpin – truba, Dušan Kranjc – bubnjevi i Nenad Mirt – kontrabas.

jazz_plakat_poup-03_550x783

Leave a Reply


− 3 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum