Umjetničke rezidencije u Beču i Salzburgu

rok: 18.09.2017

U suradnji s KulturKontakt Austria, Bundeskanzleramt Österreich dodijelit će pedeset rezidencija u Austriji (Beču i Salzburgu) za 2018. godinu. Poziv je upućen zainteresiranim: vizualnim umjetnicima, umjetničkim fotografima, video umjetnicima, medijskim umjetnicima, skladateljima (tromjesečni program); piscima, književnim prevoditeljima (program u trajanju 1-2 mjeseca); kulturnim pedagozima (jednomjesečni program).

image.asp

Jedan od uvjeta za prijavu je dobro znanje engleskog ili njemačkog jezika. Dobna granica prijavitelja/ice je 40 godina (rođeni nakon 31. 12. 1977.) Rok za prijavu je 18. rujna 2017.

Propozicije na engleskom jeziku

Propozicije na njemačkom jeziku

Prijave su moguće putem platforme Artists in Residence online platform.

B. V.

Leave a Reply


+ 1 = 9

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum