Hrvatsko-austrijska ljetna škola u Labinu

Hrvatsko-austrijska ljetna škola na temu „Dodiri i prepletanja u srednjoeuropskom prostoru“ bit će održana od 20. do 24. rujna u Labinu.

Hrvatsko-austrijska ljetna škola

U četvrtak, 21. rujna u 20 sati u Gradskoj galeriji Labin će se u sklopu programa Hrvatsko-austrijske ljetne škole održati književna večer na kojoj će gostovati austrijski autor Norbert Gstrein.

Voditelji programa su Marijan Bobinac (Zagreb) / Wolfgang Müller-Funk (Beč), a tijekom 5 dana u Labinu će gostovati predavači iz područja znanosti, književnosti, umjetnosti, filma i glazbe.Veći dio programa Hrvatsko-austrijske ljetne škole biti će realiziran u Gradskoj knjižnici Labin. Za vrijeme trajanja ljetne škole biti će organizirani i mnogi popratni programi u kulturnim institucijama Grada Labina (kino projekcija, koncert, književna večer).

Ljetnu školu organiziraju Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (Odsjek za germanistiku) i Sveučilište u Beču (Institut für Europäische und Vergleichende Sprach- und Literaturwissenschaft), u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom Zagreb i kulturnim institucijama grada Labina.

Hrvatsko-austrijska ljetna škola – program

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum