IZLOŽBA Michaela Goldgrubera u galeriji Makina

Samostalna izložba Michaela Goldgrubera „Nothing New Under the Sun“ bit će otvorena u petak, 8. rujna, u 21 sat u pulskoj galeriji Makina.

„Radovi Michaela Goldgrubera pretežno su fotografije i videosnimke koje govore o  kompleksnosti odnosa čovjeka i prirode. Zbog toga  u zimskim mjesecima često boravi na hrvatskoj obali kako bi kamerama ulovio vrhunske fotografije i video snimke u kojima se zrcali spomenuti odnos čovjeka i prirode. Radovi ove izložbe nastali su za vrijeme sedmomjesečnog boravka u Istri, pretežno na Kamenjaku, južno od Pule.

makina

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum