PROSINAC U PULI – započelo prikupljanje informacija o planiranim programima

rok: 10.10.2017

Javna ustanova Pula Film Festival, organizator manifestacije „Prosinac u Puli“ koja se realizira pod pokroviteljstvom Grada Pule, poziva zainteresiranu javnost da prijave planirane programe u prosincu u svrhu pravovremene organizacije i zajedničke promocije.

Programi se prijavljuju putem online obrasca kojeg možete pronaći na stranicama prosinacupuli.hr, pulainfo.hr ili pula.hr, a rok prijave je 10. listopad 2017. Izuzev online prijavnice, ispisan se primjerak prijavnice može dostaviti i poštom Odboru za Prosinac u Puli s naznakom PFF – “Prosinac u Puli 2017. – ne otvaraj”, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula, ili osobno u tajništvo.

Dodatne upite o programu moguće je uputiti na mail info@pulafilmfestival.hr.

Prosinac_u_Puli (1200x675)

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum