Radionica – kulturne i kreativne industrije u Istri

Upravni odjel za kulturu Istarske županije, IKA – Istarska kulturna agencija i HGK Županijska komora Pula suorganiziraju radionicu u sklopu procesa osnivanja Klastera kreativnih i kulturnih industrija Istarske županije koja će biti održana 5. listopada s početkom u 9 sati u prostorima Istarske razvojne agencije u Puli (Mletačka 12/IV).

klast

Program rada radionice:

9.00 – 9.30 Uvodno predstavljanje

9.30 – 10.00 Predstavljanje dosadašnjih aktivnosti – mapiranje sektora KKI

10.00 – 10.30 Predstavljanje modela i primjera klastera KKI Predstavljanje primjera co-working prostora i modela upravljanja javnim prostorima u svrhu razvoja sektora KKI i novih proizvoda

10.30 – 11.00 Pauza

11.00 – 13.00 Rad u malim grupama: definiranje ciljeva, strukture, programa, članstva, modela upravljanja i dr. Klastera KKI Istarske županije

13.00 – 14.00 Predstavljanje rezultata, diskusija i sljedeći koraci

Na radionicu se pozivaju predstavnici sektora kulturnih i kreativnih industrija, naročito poduzetnici i nezavisni profesionalci, organizacije civilnog društva, predstavnici turističkih zajednica i agencija te svi drugi koji su povezani s ovim sektorom i zainteresirani su za uključivanje u osnivanje Klastera. Voditeljica radionice je Mirna Karzen (predsjednica udruge “Laboratorij za društvene inovacije” – Social Innovation Lab i direktorica tvrtke “Karzen i Karzen”)

Prijave se šalju na adresu kvitasovic@hgk.hr do 2. listopada.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 4 = 13

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum