Sajam filma u Puli

sajam

Od srijede (13. rujna) do petka (15. rujna) u pulskom Kinu Valli održati će se Sajam filma koji zajednički organiziraju Kino mreža, Hrvatski audiovizualni centar i Pula Film Festival, s ciljem promocije nezavisnih kina i njihovog daljnjeg razvoja.

Nakon svečanog otvaranja, 13. rujna u 14.15 sati održati će se panel „Drugačije kino“, čiji su sudionici Daniel Rafaelić (ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra), Sandra Malenica (zamjenica gradonačelnika Varaždina), Daniel Pavlić (Dom kulture Kristalna kocka vedrine), Jure Matičič (Mestni kino Domžale-Slovenija), dok je moderator panela Boško Picula. Tijekom sajma biti će održan veći broj radionica i predavanja, koji će se baviti temama razvoja publike, promocije i marketinga te sufinanciranja filmskih programa. Na Sajam filma dolaze i distributeri koji će predstaviti naslove sezone 2017/18, a očekuje se i niz premijernih filmskih projekcija.

 

E. L.

 

Leave a Reply


8 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum