Zatvaranje 27. Montrakera

Zatvaranje 27. međunarodne studentske kiparske škole Montraker bit će održano u subotu, 9. rujna točno u podne u kamenolomu Montraker.

_38A9448_Andi_Bancic_5d_06_09_2017-2 (1200x800)Stručna suradnica Škole Patricija Počanić predstavit će skulpture koje su studenti akademija iz Zagreba, Rijeke, Splita i Venecije izrađivali posljednjih petnaest dana a umjetnički direktor Škole Peruško Bogdanić podijelit će studentima diplome.

Program će svojim nastupom obogatiti Nina Poropat, učenica 5. razreda gitare umjetničke škole Poreč, Područnog odjeljenja u Vrsaru u klasi nastavnice Sandre Šustereiter. Nina je iznimno vrijedna i talentirana učenica, koja svojom marljivošću i predanošću postiže izvrsne rezultate na brojnim natjecanjima i nastupima na brojnim koncertima. Samo ove godine na natjecanjima osvojila je tri druge nagrade i jedni prvu nagradu.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum