Natječaj za kratku priču „Zlatko Tomičić“

rok: 31.10.2017

Književni krug Karlovac raspisuje nagradni natječaj za kratku priču “Zlatko Tomičić”. Natječaj je otvoren do 31. listopada. Ove godine zbog sufinanciranja natječaja od strane Grada Karlovca i Karlovačke Županije novčanim nagradama bit će nagrađene tri kratke priče. Prva nagrada je 2.000 kuna za najbolju priču, druga nagrada je 1.000, a treća nagrada je 500 kuna.

tom

Prosudbeno povjerenstvo prima po jedan rad od svakog autora. Radovi ne smiju biti duži od pet kartica teksta i ne smiju biti uzeti kao dio iz dužeg proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti objavljene. Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i obavezno u tri istovjetna ispisa kuvertirano pod šifrom s rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj kuverti, koja mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj žiro-računa u IBAN formatu, SWIFT / BIC banke i broj telefona autora.

Sva pitanja pošaljite na e-mail adresu: zelimir.sain1@ka.t-com.hr. Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, bez obzira žive li u Hrvatskoj ili inozemstvu, a prijaviti se mogu slanjem jednog rada (do pet kartica teksta) na adresu: Književni krug Karlovac (za natječaj), Banjavčićeva 8, 47000 Karlovac.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum