Poziv volonterima na 7. Poreč Dox

rok: 27.10.2017

Međunarodni filmski festival Poreč Dox po sedmi će se put u porečkom Učilištu održati od 6. do 11. studenog. Da gosti festivala i publika kući ponesu samo najbolje dojmove, organizatorima redovito pomažu Doxovi volonteri. Ove ih se godine traži čak osam, a prijave traju do 27. listopada.

fvdfdfvdf

Volonteri će brinuti o gostima festivala (redatelji, novinari…) i festivalskim lokacijama te dočekivati posjetitelje na projekcijama. Osim novih poznanstava, radnog iskustva na filmskom festivalu i ugodnog radnog okruženja, volonteri će, dakako, dobiti potvrdu o volontiranju i festivalsku majicu. Program se odvija u večernjim satima, pa se traže osobe koje su tada dostupne, a kandidati trebaju biti punoljetni.

Mlade, vedre, komunikativne i odgovorne osobe koje žele steći iskustvo rada na filmskom festivalu, uživati u dokumentarcima po izboru Đele Hadžiselimovića i pritom se dobro zabaviti, mogu se do petka, 27. listopada, s osnovnim podacima prijaviti direktno putem kontakt forme na linku: http://bit.ly/PrijaveDox, a dodatne informacije dobiti putem maila: aleksandar.poropat@poup.hr.

Leave a Reply


8 − = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum