“DRUGI IZLAZ” KAZALIŠTA DR. INAT PREMIJERNO U ROJCU

Nova predstava kazališta Dr. Inat „Drugi izlaz“ u režiji Vladimira Butkovića igra premijerno u četvrtak, 16. listopada u 20 i 21.30 sati u prostorijama kazališta u Društvenom centru Rojc.

U predstavi igraju Kristina Lazić, Noela Alić, Andrea Joksić, Maja Milevoj i Vladimir Butković. Ana-Maria Škara i Branko Škara pobrinut će se za glazbu, dok rasvjetu potpisuje Marko Bolković. Asistenti režije su Frane Meden i Gordana Trajković.

„Nalaze li se izvođači na sceni nalaze unutar već zadanih okvira izvođenja? Što je izvan tih okvira? Jedan izvođač nalazi se prividno van ustaljenog okvira. Ostali ga pokušavaju namamiti unutar istog. Da li je ustaljeni okvir zapravo „kavez“ konformizma? Da li su izvođači unutar okvira zapravo skrivena podsvijest „usamljenog“ igrača? Što nam sugeriraju njegove nedoumice? Ući ili ostati izvan? Postoji li uopće „drugi izlaz“ ili smo se prisiljeni vječito vrtjeti u krug i vraćati na početak?“, piše u opisu predstave.

inat

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum