Noć kazališta u Bujama

Povodom Europske noći kazališta, Pučko otvoreno učilište Buje organizira dvije kazališne večeri. Komedija „Ocio al fantasma“ kazališne družine “Le bartuele” iz Trsta po ideji Noela Cowarda na programu je u petak, 24 studenog u 19 sati u kino dvorani POU-a. Predstava „Najbolji prijatelji – migliori amici“ autora Giulia Settima i Peđe Gvozdića na programu je u subotu, 25 studenog, u 17 sati također u kino dvorani POU-a.

image001

„Najbolji prijatelji je topla i duhovita priča o osamljenom zmaju kojeg se svi boje dok on na svoj pomalo nespretan način pokušava pronaći prijatelje. Ovo je priča o prijateljstvu, o samoći, o potrazi za srodnom dušom. Kroz jednostavnu formu, baloni pričaju priču o upoznavanju, prepoznavanju i prijateljstvu gdje se kroz igru spajaju i sprijateljuju naizgled nespojivi svjetovi. U ovoj priči prijateljstvo nadvlada sve razlike i teškoće koje nas često prate u životu. Orginalnost ove predstave su lutke odnosno baloni koji se animiraju po principu lutke. Predstava je namijenjena najmlađem uzrastu, ali isto tako i odraslima. Predstavu prati originalna glazba Tina Tonkovića koja je vrlo bitan faktor same predstave, a ujedno i “glumac” u predstavi. Predstava je neverbalnog tipa, a samim time i razumljiva svima“, navodi se u opisu predstave.

Ulaz na predstave je besplatan.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 8 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum