OTVORENE PRIJAVE ZA ANIMAFEST ZAGREB 2018.

rok: 01.02.2018

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb poziva sve zainteresirane da prijave svoj film na 28. izdanje Festivala, koje će se održati od 4. do 9. lipnja 2018. u Zagrebu.

animafest

Prijaviti se mogu svi kratki i dugi animirani filmovi završeni nakon 1. siječnja 2017. putem online obrasca na internetskoj stranici www.animafest.hr. Kratkometražni filmovi (maksimalnog trajanja 40 minuta) mogu se prijaviti za jednu od sljedećih natjecateljskih kategorija: Natjecanje kratkometražnog filma; Natjecanje studentskog filma – filmovi producirani u obrazovnim institucijama; Natjecanje filmova za djecu; Natjecanje hrvatskog filma – filmovi čija je zemlja produkcije Hrvatska i/ili filmovi hrvatskih redatelja.

Dugometražni filmovi (minimalnog trajanja 40 minuta) mogu se prijaviti za sljedeću natjecateljsku kategoriju: Natjecanje dugometražnog filma. Filmovi se natječu za priznanja i nagrade koje dodjeljuju međunarodni žiriji. Rok za prijave je 1. veljače 2018., a naknade za prijavu nema.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum