Predstava „Velika zvjerka“ u Umagu

Kako uhvatiti veliku zvjerku i sklopiti posao života, te imaju li religija i marketing zajedničkih točaka pogledajte u drami američkog pisca Rogera Rueffa „Velika zvjerka“, u produkciji Kazališta Planet Art unnamediz Zagreba, u subotu, 18. studenog u 19 sati u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Umag.

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke. Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha… – o tome – potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu – govori ova predstava. Proglašen od strane kritike jednim od najduhovitijih, ovaj tekst nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i karakteru. Predstava puna ciničnog humora i zanimljivo pisanih dijaloga u kojima likovi raspravljaju o utjecaju novca na čovjeka, o religiji, braku i prijateljstvu.

U predstavi redateljice Slavice Knežević igraju Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić. Roger Rueff nagrađivani je pisac kazališnih drama, televizijskih i filmskih scenarija. Drama „Hospitality Suite“ („Velika zvjerka“) premijerno je izvedena 1992. godine u kazalištu South Coust Repertoary Theatre u Kaliforniji. Od tada je na repertoarima mnogih kazališta.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2017 | Impressum