Kratkometražni maraton

U četvrtak 21. prosinca održati će se u 22 kina diljem Hrvatske 5. Maraton kratkometražnih filmova, kako bi se tom kratkom filmskom formom već tradicionalno obilježio najkraći dan u godini.

Programi obuhvaćaju kratke domaće i europske filmove svih rodova, a među nagrađivanim domaćim naslovima moći će se pogledati „Oni samo dolaze i odlaze“ (Boris Poljak), „U plavetnilo“ (Antoneta Alamat Kusijanović), „Trip“ (Marko Meštrović), „Manivald“ (Chintis Lundgren), „Gamer girl“ (Irena Jukić Pranjić), „Ježeva kućica“ (Eva Cvijanović) i drugi filmovi. Za one koji ne stignu u kino, iako su ovogodišnje projekcije doista raspodijeljeni diljem cijele Hrvatske, na web stranici HAVC-a prikazivat će se online najuspješniji kratki filmovi s četiri protekla maratona.

 

E. L.

Leave a Reply


+ 5 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum