Objavljen javni poziv za financiranje udruga na području Grada Pule za 2018. godinu

rok: 20.01.2018

Grada Pule je raspisao je Javni poziv za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule za 2018. godinu.

Grad Pula-Pola poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz  Javnog poziva, i to: zaštita okoliša, zdravstvo i socijalna skrb, veterinarstvo, kultura, programi/projekti/ manifestacije/aktivnosti nacionalnih zajednica i manjina, vjerskih zajednica, udruga proizašlih iz rata, sindikalnih organizacija te potpore malih vrijednosti – poljoprivreda i ruralni razvoj, malo gospodarstvo – sajmovi i manifestacije.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule-Pola, odnosno do 20. siječnja 2018. godine. Rok za podnošenje prijava za pojedina prioritetna područja je do 31. prosinca 2018. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih proračunskih sredstava za tu namjenu.

Tekst Javnog poziva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode  udruge na području Grada Pule za 2018. godinu i ostala popratna dokumentacija objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr u rubrici Rad gradske uprave/Natječaji i nadmetanja.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum