Otvoren JAVNI NATJEČAJ za izradu vizualnog identiteta 65. Pulskog filmskog festivala

rok: 22.01.2018

Javna Ustanova Pula Film Festival raspisala je javni natječaj za izradu vizualnog identiteta 65. Pulskog filmskog festivala. Predmet Javnog natječaja je izrada novog vizualnog identiteta  65. Pulskog filmskog festivala sa svrhom dobivanja kvalitetnog rješenja za upotrebu identiteta na svim on line i off line promidžbenim materijalima (plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica, promotivni materijali, i dr.)

Natječaj je javan i otvoren za sudjelovanje svim pravnim i fizičkim osobama s područja Republike Hrvatske. Natjecatelj se može natjecati sa više prijedloga. Na natječaju ne mogu sudjelovati članovi Ocjenjivačkog suda, njihov zamjenici, bliski srodnici, zaposlenici Provoditelja niti njihovi bliski srodnici.

Prijava mora sadržavati: popunjenu i potpisanu prijavu s podacima ponuditelja; popunjenu i potpisanu izjavu o autorstvu dostavljenog rješenja (izrada novog vizualnog identiteta 65. Pulskog filmskog festivala); prijedlog dostavljenog rješenja uz obrazloženje. Uz vizualnu prezentaciju obavezno je tekstualno obrazloženje koncepta, a po potrebi moguće je dostaviti i detaljnija pojašnjenja. Prijave koje ne sadrže traženu dokumentaciju neće biti uzete u razmatranje.

Natjecatelji imaju pravo postaviti pitanja vezani za Javni natječaj na adresu sanela@pulafilmfestival.hr s naznakom predmeta „Javni natječaj – rješenja vizualnog identiteta 65. Pulskog filmskog festivala“. Pristigle radove ocjenjivat će Povjerenstvo kojeg će imenovati Upravno vijeće Javne ustanove Pula Film Festival. Najprihvatljivije rješenje može se donijeti većinom glasova a odluku o izboru donijeti će najkasnije do 1. veljače 2018. godine. Odluka o najboljem rješenju, te popis svih dostavljenih prijedloga bit će objavljena na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr.

Ponude dostaviti u zatvorenoj omotnici najkasnije do 22. siječnja 2018. godine do 12 sati preporučenom poštom ili osobnom dostavom na adresu naručitelja: Javna ustanova Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52 100 Pula s naznakom: „NE OTVARAJ – NATJEČAJ ZA ODABIR NOVOG VIZUALNOG IDENTITETA 65. PULSKOG FILMSKOG FESTIVALA“

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 − = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum