OTVOREN NATJEČAJ ZA 6. SOUND ART INKUBATOR

rok: 15.02.2018

Šesti po redu natječaj za Sound Art Inkubator otvoren je od 15. prosinca 2017. do 15. veljače 2018. godine. Sound Art Inkubator je produkcijska platforma Galerije Močvara posvećena realizaciji novih umjetničkih radova koji se bave zvukom. Primarno je Inkubator usmjeren mladim i neafirmiranim autorima te naročito studentima domaćih likovnih i umjetničkih akademija. Osnovni cilj Inkubatora je pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se bave zvukom kao umjetničkim medijem. Novoproducirani radovi predstavit će se publici u sklopu programa Galerije Močvara u lipnju 2018. godine u prostoru Pogona Jedinstvo.

PRIJAVA NA NATJEČAJ TREBA SADRŽAVATI:

– ime i prezime autora / svih sudionika projekta i ev. mentora;

– naziv rada;

– biografije autora;

– kontakt (broj mobilnog telefona, e-mail, www i adresu);

– opis projekta (do 1 kartice teksta);

– skice i dokumentaciju: fotografije, snimke na CD-u ili DVD-u ili link

na rad;

– pregled produkcijskih troškova za realizaciju rada.

PRIJAVE SE PRIMAJU NA E-MAIL: GALERIJA@MOCHVARA.HR ILI POŠTANSKU ADRESU: KONTEJNER | BIRO SUVREMENE UMJETNIČKE PRAKSE, GUNDULIĆEVA 35, 10000 ZAGREB.

Tekst poziva u cijelosti preuzmite ovdje.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 3 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum