Počele radionice „Lajk za kulturu“ udruga Metamedij i Pulska filmska tvornica

Radionice medijske pismenosti „Lajk za kulturu“ udruga Metamedij i Pulska filmska tvornica, namijenjene mladima srednjoškolske dobi i studentima, započele su s radom u srijedu, 6. prosinca, u Društvenom centru Rojc.

DSC_0893

Cilj radionica koje pohađa 20-ak polaznika je pružiti osnovne teorijske i praktične vještine u poljima novinarstva, reportažne fotografije, community manegamenta i stvaranja sadržaja za društvene mreže. Radionice su podijeljene u četiri termina, a predavači su novinar i urednik Boris Vincek, fotografi Hassan Abdelghani i Daniel Kiršič te članovi Mijene – Agencije za digitalni marketing.

DSC_0917

Nakon održanih radionica polaznici će imati priliku postati aktivnim članovima redakcije portala Kulturistra.hr te marketinškog tima Pulske filmske tvornice u sklopu projekta Medionauti.

Tekst B. V.
Fotografije M. ISKRA

Leave a Reply


9 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum