Promocija albuma “Mi me insogno” grupe Musicitta’

Promocija autorskog glazbenog albuma “Mi me insogno” grupe Musicitta’ bit će održana u četvrtak, 28. prosinca u 19 sati u pulskom Circolu Zajednice Talijana.

Grupu Musicitta’ čine Samanta Stell (flaute, prateći vokali, wind synth) i Damir Vukelja (gitare), koji su istodobno autori i aranžeri većine glazbenog materijala, te Roberta Goldin (glavni vokal), Darko Brajković (bas gitara), Andrea Rojnić (klavjature, glavni vokal) i Vedran Vojnić (bubnjevi, prateći vokali).

Uz bend će nastupati i gosti koji su sudjelovali u snimanju albuma: Morin Hukić (glavni vokal) i Saša Ligutić (bas gitara). Za ovaj nastup bend će dodatno biti pojačan pratećim vokalima: Irena Vladisavljević i Antonella Mendiković; duhačkom sekcijom u sastavu: Roberto Bernaca, Ana Markanjević i Luka Vrbanec; te zborom mladih Zajednica Talijana Pula „Carillon“.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 + = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum