Autorske večeri Godine i Žilnika

Sutra i prekosutra (11. i 12. siječnja) u Kino klubu Split održati će se zanimljive retrospektive i autorske večeri dvojice veterana jugoslavenske kinematografije.

U četvrtak 11. siječnja navečer prikazati će se odabrani filmovi Karpa Godine, a večer kasnije (12. siječnja) odabrani filmovi Želimira Žilnika, uz prisustvo redatelja koji će govoriti o vlastitom stvaralaštvu i kreativnim izazovima na koje su nailazili. Cilj programa je redefinirati pojmove nezavisnog, umjetničkog i autorskog filma nastalog u kinoklubaškoj produkciji te približiti ljubiteljima filma radikalna ostvarenja snimljena u amaterskim uvjetima. Filmove koji će biti prikazani odabrali su redatelji osobno.

E. L.

Leave a Reply


9 + 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum