Glazbeni vikend u Klubu KOTAČ u DC-u Rojc

Klub Kotač u Društvenom centru Rojc ovog vikenda organizira dva glazbena programa. U petak 5. siječnja u 22 sata na programu je “From Down to Tempo” u režiji DJ. Bebetta, dok je u subotu 6. prosinca, također u 22 sata na programu Groovoteka pod vodstvom Matka Bankovića.

“From Down to Tempo” je program kluba Kotač posvećen elektroničkoj glazbi svih žanrova, a prvo izdanje će ugostiti pulskog DJ Bebetta koji će publiku zabavljati s bogatim glazbenim repertoarom, od ambijentalnih uradaka grupe Orb, Aphex Twina, preko Orbitala, Underworlda, Chemical Brothersa… pa sve do recentne klupske techouse i techno produkcije. Groovoteka je slušaonica i plesaonica soul, funk i disco glazbe. „Uz glazbeno šugo zvano Groove i probranom selekcijom plesnih ritmova vraćamo se u vrijeme šarenih modnih detalja, afro frizura i zavidnih plesnih pokreta“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum