Kino Valli traži volontere

rok: 13.02.2018

Javna ustanova Pula Film Festival poziva sve starije od 16 godina da se priključe volonterskom timu u Kinu Valli i steknu iskustvo unutar kino-prikazivačke djelatnosti. Za volontiranje u kinu potrebno je odvojiti svega nekoliko sati tjedno, a od budućih volontera se očekuje prisustvo na minimalno dvije projekcije tjedno. Volonteri su ujedno zaduženi za provjeru ulaznica i informiranje posjetitelja o aktualnom filmskom, odnosno, popratnom programu, a vještine koje su potrebne za uspješno obavljanje volonterskih dužnosti jesu: komunikativnost, odgovornost, fleksibilnost, sklonost timskom radu i filmskoj umjetnosti. Pored navedenog, volonterima je omogućeno i besplatno gledanje filmova i ostalih programa.

Prijave su otvorene od 30. siječnja do 13. veljače 2018. godine a dostupne su putem online prijavnice a eventualni dodatni upiti mogu se uputiti koordinatorici volontera, Vinki Bedeković, na e-mail: volonteri@pulafilmfestival.hr. Rezultati prijave biti će upućeni na zaprimljene e-mail adrese najkasnije do 18. veljače.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 + = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum