Traži se novi vizualni identitet Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u Rijeci

rok: 22.01.2018

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka je pokrenuo postupak jednostavne nabave, te svim zainteresiranim gospodarskim subjektima upućuje poziv na dostavu ponude u postupku jednostavne nabave Usluga izrade vizualnog identiteta Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u okviru projekta lntegrirani projekt revitalizacije Guvernerove palače i Nugentove kuće u Rijeci.

Tema, odnosno cilj je postići prepoznatljiv, originalan, komunikativan i suvremen vizualni identitet koji će biti temelj komunikacije prema korisnicima, partnerima i javnosti općenito. Novi vizualni identitet Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka od esencijalne je važnosti u komunikaciji Muzeja prema svim relevantnim dionicima u gradu i regiji, ali i u nacionalnim i međunarodnim relacijama. Cilj novog vizualnog identiteta je afirmirati i popularizirati Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, te njime, između ostalog potaknuti valorizaciju postojećih kulturnih i turističkih resursa Muzeja, te unaprijediti komunikaciju prema korisnicima Muzeja.

Rok za dostavu ponuda je 22. siječnja do 14 sati.

Izvor

Leave a Reply


5 + 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum