Vikend u klubu Kotač

Klub kotač nastavlja sa svojim programom i ovog vikenda: u petak, 2. Veljače u 22 sata publiku očekuje još jedan From Down to Tempo na kojem će za glazbu biti zaduženi DJ-evi i producenti Danny Clarck iz Novigrada te Tschoky iz Poreča uz domaćina Bebetta.

U subotu, 3. veljače u 21 sat, kreće novi program kluba Kotač nazvan 270° (dvije stotine sedamdeset stupnjeva) koji je posvećen isključivo live svirkama. U svom prvom izdanju donosi nastup zagrebačkog benda Cojones uz predgrupu iz Pule Chronic Disease.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 8 = 17

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum