HUIU: NATJEČAJ za mlade kreativce „FILM POD ZVIJEZDAMA“

rok: 13.04.2018

Ovogodišnji događaj IN DIS FORM u fokus stavlja mlade kreativce od 15 do 21 godine, bez obzira na formalno obrazovanje, kojima je zadatak izrada skica mini kolekcije od pet modela na zadanu temu Film pod zvijezdama – 65. obljetnica Pula Film Festivala.

Od pet modela kandidati moraju naznačiti jedan model koji će biti izveden za sudjelovanje na završnom multimedijskom događaju IN DIS FORM koji će se održati 12. srpnja 2018. na lokaciji Park Plaza Histria Pula. Natječaj je otvoren za sve, bez obzira na formalno obrazovanje. Prijaviti se mogu talentirani pojedinci ili grupa od dva člana. Uz skice modela potrebno je priložiti koncept kolekcije te detaljan opis modela, tkanine i materijala koje se namjeravaju koristiti.

Svi radovi šalju se isključivo elektroničkom poštom putem ( Jumbo Mail ili We transfer) na e-mail Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika: huiu@huiu.hr

Natječaj je otvoren od 27. veljače 2018. do 13. travnja 2018. u 23:59 sati.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Izvor

Leave a Reply


− 3 = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum