„Tko čita?“ – Sven Popović, Darko Šeparović i Andrija Škare u pazinskom Bunkeru

Mladi hrvatski pisci Sven Popović, Darko Šeparović i Andrija Škare održat će program „Tko čita?“ u subotu, 10. veljače, u 19 sati u pazinskom Bunkeru.

„Što je zajedničko Svenu Popoviću, Darku Šeparoviću i Andriji Škari? Osim toga što su sva trojica sjajni mladi hrvatski pisci, što dijele strast prema velikim riječima i malim zadovoljstvima i što su zajedničkim snagama pokrenuli program „Tko čita?“ usmjeren na promociju domaćih pisaca rođenih nakon 1980. godine, sva trojica su u jednom trenutku bili gosti pazinske Kuće za pisce. Što očekivati? Brze, duhovite, zabavne i povremeno sasvim ozbiljne kratke priče (Škare&Popović), poeziju kojoj se divite i koja vas tjera na razmišljanje (Šeparović), upravo minimalnu količinu smaranja te živi dokaz da književnost može biti itekako uzbudljiva“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum