Bogati glazbeni vikend u Klubu Kotač

Isan Hets birthday party i Tribe

• Rođendanski party pulskog DJ-a Isana Hetsa bit će održan u petak 2. ožujka, s početkom u 22 sata u Klubu Kotač u Društvenom centru Rojc.

„Isan Hets (Sandro Stehlik) mladi je Puležan čija je ljubav prema elektroničkoj glazbi počela 2011. godine. Pravi početak njegove karijere bio je party na Nina Boat clubu u Rijeci 2015. godine, realiziran uz veliku podršku DJ-eva i producenata, ali i prije svega dobrih prijatelja ADOO i POCO LOCO koji su prepoznali njegov interes i talent. Nakon toga uslijedio je niz svirki i festivala na kojima je sudjelovao, a zadnja iskustva stekao je na Burn Residancy Mix Off finalu. Recimo još kako je puštao i uz poznate artiste poput Metodia Hristova, Mike Valea, Mladena Tomića i brojnih drugih DJ-a u svijetu današnje elektronske glazbe. Moramo još spomenuti da je nedavno skupa s Beatriss oformio Artnote – novi projekt koji možete poslušati u klubu Kotač“, navode organizatori.

Novi program Kluba Kotač naziva Tribe bit ć održan u subotu 3. ožujka, s početkom u 22 sata. Prvo izdanje programa Tribe donosi nastup Anje G i Dr. Obija iz Zagreba. Ovaj duo nedavno je za AmpliFyah Music izdao EP s dva singla: “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” s pripadajućim dub verzijama. Za produkciju, miks i mastering zadužen je Dr. Obi, član grupe Bamwise i poznati hrvatski inženjer zvuka. Tekstove potpisuje Anja G, mlada i nadolazeća pjevačica iz Zagreba. Nadahnuće za “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” dolazi iz društvene, političke i ekonomske situacije, ali i iz svakodnevnih događaja u životu. Ovaj EP pokazuje koliko je svestrana njihova glazba koja istražuje različite stilove reggaea; od rootsa do digitalnog.

Dr. Obi je započeo svoje glazbeno putovanje u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Od 2005. godine član je najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan ritam te se potpisuje kao glavni tehničar Seasplash Festivala. Početkom 2017. počeo je stvarati svoju glazbu u suradnji s Anjom G.

Glazbenu potporu gostima iz Zagreba dati će Puležani Foreigners Everywhere i Brada Selecta.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 7 = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum