EduSplash 2018 – radionice Produkcije zvuka

rok: 14.03.2017

EduSplash poziva sve zainteresirane da se prijave na radionice Produkcije zvuka. Rok prijave traje do 14. ožujka.

„Edukacija će se održati kroz jedan stupanj i u trajanju od 30. ožujka do 5. svibnja 2018. godine. Po njenom završetku polaznici će se moći uključiti u razne aktivnosti i radionice zvuka tijekom ljetnog perioda. U ovogodišnjem izdanju edukacija nudi niz zanimljivih tema usko povezanih s teorijom zvuka i psihoakustikom. Po prvi puta polaznici će se susresti s kritičkim promišljanjem u području glazbene produkcije, a dotaknut će se i nezaobilaznih pojmova audio inženjerstva kao što su tipovi signala i njegov tok, bit će priče o razglasu, kompresiji, vrstama pojačala i zvučnim kutijama, mikrofonima te ozvučavanju instrumenata. Pored pravilnog rukovanja s audio konzolama, polaznici će biti upoznati sa studijskim softverima, zatim s važnosti akustike prostora i zvučne izolacije, a okušat će se i u vježbama sluha. Polaznici će dobiti priliku sudjelovati i u nekoliko live svirki uz tri poznata pulska benda uz koje će isprobati snimanje i mixanje po kanalima uživo, te miksanje traka u studiju“, navode organizatori.

Edukacija će se održati u prostorima kluba Kotač, a dio predavanja održat će se i u studiju Partyzan u DC Rojc. Voditelj i predavač je Perica Šuran, a gostujući predavači su Dejan Pavletić, Damir Babojelić, Edi Cukerić i Marijan Jelenić. Prijavnicu možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 5 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum