OTVORENJE IZLOŽBE “VILE I VILENJACI”

Rezultati projekta “Djeca slikom do Vile Marije”

• Otvorenje izložbe radova realiziranih na likovno-kreativnim radionicama u okviru projekta „Djeca slikom do Vile Marije“ bit će održano u četvrtak, 8. ožujka, u 12 sati u pulskoj Galeriji Luka.

Radovi su nastali na susretu učenika srednjih škola Pule i korisnika Doma Vila Maria održanom povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja 10. listopada 2017., kao i tijekom višestrukih radionica za korisnike Doma i za učenike osnovnih škola iz Istre tijekom 2017. godine.

U projektu su sudjelovali: Srednje škole Grada Pule: Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna, Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Talijanska srednja škola Dante Alighieri, Industrijsko – obrtnička škola, Gimnazija, Medicinska škola, Ekonomska škola, Strukovna škola i Privatna gimnazija Juraj Dobrila te osnovne škole izvan Grada Pule: Petra Studenca iz Kanfanara, Marčana i Vladimira Nazora iz Krnice.

Izložba u Galeriji Luka ostaje otvorena do 22. ožujka.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum