Prijave za pozivni dio Natječaja za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana predsjedanja RH Vijećem EU 2020

rok: ..

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo kulture će raspisati, a Hrvatsko dizajnersko društvo provesti javno-pozivni natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU 2020. godine. Natječaj će biti objavljen 29. ožujka 2018. s kompletnom natječajnom dokumentacijom na stranicama www.dizajn.hrwww.mvep.hr i www.min-kulture.hr. Pozivaju se zainteresirani autori i timovi da prijave interes za sudjelovanje u natječaju kao pozvani natjecatelji. Rok za primanje zahtjeva za sudjelovanje u natječaju jest 26. ožujka 2018. godine do 12 sati.

Cilj je natječaja usvojiti vizualni identitet i slogan predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije koji će pružiti temelj za sustavno informiranje i komunikaciju s javnošću ususret predsjedanju i za vrijeme njegova trajanja. Republika Hrvatska će u prvoj polovici 2020. godine preuzeti ulogu predsjedateljice Vijećem Europske unije. Predsjedanje Vijećem EU omogućuje da, organizacijom niza događanja u Hrvatskoj, državama članicama EU, ali i cijelom svijetu, približimo svoju kulturu, umjetnost, povijest, znanost, prirodne ljepote i resurse, ljudsko bogatstvo – sve ono što čini njezin nacionalni identitet. Kulturna i promotivna događanja organizirat će se u Hrvatskoj, Bruxellesu i Strasbourgu, pojedinim zemljama članicama EU, u gradovima u kojima su sjedišta međunarodnih organizacija te u zemljama od strateškog prioriteta za RH i sam HRPRES2020.

Detalje Poziva pronađite ovdje.

Leave a Reply


9 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum