Istarska kulturna agencija traži SURADNIKA NA PROGRAMIMA KULTURNE SURADNJE

rok: 17.04.2018

Istarska kulturna agencija na svojim je službenim stranicama objavila natječaj za radno mjesto Suradnika/ce na programima kulturne suradnje. Natječaj vrijedi do 17. travnja, a vrsta zaposlenja je stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Suradnik/ca na programima međunarodne kulturne suradnje obavlja poslove vezane uz koordinaciju pripreme, izrade, provedbe i vrednovanja projekata sukladno standardima Europske unije i drugih stranih donatora, pruža opće informacije i tehničku podršku županijskim ustanovama i drugim organizacijama u kulturi zainteresiranim za pripremu projekata na razini županije, obavlja administrativne poslove za potrebe IKA-e, aktivno sudjeluje u pripremi i realizaciji svih projekata koji se provode u IKA-i pomaže akterima u kulturi u pronalaženju prikladnih projektnih partnera izvan Republike Hrvatske koristeći vlastite baze podataka i različite kanale komunikacija, komunicira s domaćim i međunarodnim partnerima te obavlja i druge poslove i zadatke prema nalogu i uputi ravnateljice.

Razina obrazovanja: magistar/a struke ili stručni specijalist/ica iz znanstvenog područja društvenih i/ili humanističkih znanosti i/ili umjetničkih područja. Obrazovni program: diplomirani/a mag. kulture i turizma; diplomirani/a mag. komunikologije; diplomirani/a mag.kulturologije; diplomirani/a mag. sociologije; Akademije dramskih i likovnih umjetnosti.

Kandidati/kinje koji ispunjavaju tražene uvjete dužni su uz prijavu dostaviti: životopis, presliku dokaza o hrvatskom državljanstvu, presliku diplome o stručnoj spremi, potvrda HZZ o prijavi u evidenciji nezaposlenih osoba, potvrda HZMO o ostvarenom i evidentiranom zaposlenju i stažu, potvrda o nekažnjavanju, motivacijsko pismo. Poželjno: prilozi (potvrde o tečajevima, dodatnim edukacijama, preporuke…).

Izvor

Leave a Reply


9 + 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum