Udruga Metamedij traži proketnog asistenta

rok: 17.04.2018

Udruga Metamedij je na svojim službenim stranicama objavila natječaj za radno mjesto Projektni/a asistent/ica na puno radno vrijeme. Rok prijave je 17. travnja 2018.

Opis poslova: sudjelovanje u provedbi programa i projekata udruge te zadacima vezanim uz operativni rad udruge; priprema i administracija projekata u kulturi i neformalnom obrazovanju; pomoć i sudjelovanje u razvoju partnerskih projekata; predstavljanje udruge u medijima sukladno programskim, projektnim i organizacijskim potrebama te u dogovoru s izvršnim timom udruge; objavljivanje odobrenih tekstova i ostalog sadržaja na internetskim stranicama udruge; sudjelovanje na nacionalnim i/ili međunarodnim edukativnim modulima (radionice, seminari, konferencije, studijski posjeti i sl.) u cilju jačanja vlastitih kompetencija osobina ličnosti za kvalitetnije obavljanje radnih zadataka, a sukladno potrebama, mogućnostima i interesima udruge;

Radnik/ca radi u punom radnom vremenu, radno vrijeme se raspoređuje prema radnom vremenu udruge te u pojedinim situacijama fleksibilno, ovisno o potrebama posla.

Uvjeti: VŠS/VSS/VI/VII – 1.stupanj stručne spreme (odnosno završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani diplomski studij ili stručni studij) društvenog ili humanističkog smjera; ili SSS s najmanje pet godina iskustva rada u civilnom društvu; dobro poznavanje rada na računalu; razvijene komunikacijske, organizacijske te upravljačke sposobnosti; visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku.

Prijava obavezno mora sadržavati: Osnovne informacije o kandidatu – ime i prezime, kontakt podaci (adresa, telefon, adresa elektroničke pošte) datum rođenja; Motivacijsko pismo – pismo u kojem kandidati obrazlaže na koji način odgovara traženom profilu te pojašnjava svoju motivaciju za rad – max. 2 stranice; CV ili biografija u kojoj se taksativno navodi radno iskustvo, obrazovanje, osnovne vještine i sposobnosti te druge važne informacije.

Uz navedene obavezne priloge, kandidat može priložiti i druge priloge kojima potvrđuje svoja znanja, sposobnosti ili radno iskustvo, a koja se mogu dodatno vrednovati ukoliko su u skladu s opisom radnog mjesta (dokazi o postignutom formalnom obrazovanju ili radnom iskustvu, preslike potvrda o završenim tečajevima i radionicama, pisma preporuke i slično – do ukupno 4 priloga).

Prijave se dostavljaju u elektronskom obliku s oznakom “Natjecaj za zaposljavanje”, putem e-mail adrese: mmlab@metamedia.hr. Prijave na natječaj podnose se u roku od 7 dana od dana javne objave natječaja odnosno najkasnije do 17. travnja 2018.

Izvor

Leave a Reply


9 + = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum