Zagreb Pride traži dizajnerice i dizajnere

rok: 12.04.2018

Zagreb Pride je na svojim službenim stranicama objavio otvoreni poziv za sve dizajnerice i dizajnere koji dijele njihove vrijednosti i htjele/i bi kroz dizajn sudjelovati u pripremama ovogodišnje Povorke i popratnih programa.

„I ove godine organiziramo Mjesec ponosa – niz različitih evenata kao što su radionice, druženja, projekcije i svašta nešto. Voljele/i bismo ove godine izraditi zasebne vizuale za svaki event uz pomoć različitih dizajnerica i dizajnera – staviti sve pod krovni identitet Mjeseca ponosa, no dopustiti svakom eventu da se njegov identitet razvije u umjetničkom izričaju različitih osoba. Ovo je prilika da se kreativno izraziš te doprineseš glasu, izgledu i atraktivnosti LGBTIQ+ pokreta u Hrvatskoj. Želiš li se uključiti, pošalji nam mail na info@zagreb-pride.net s naslovom “Prajd 2018 – dizajn Mjeseca ponosa” sa svojim portfoliom (jer je broj evenata koje imamo ograničen). Prijave primamo do 12. travnja“, navode organizatori.

Izvor

Leave a Reply


− 2 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum