3ple Dubble Trubble – Party otvorenja sezone tvrđave Punta Christo

Početak nove glazbene sezone utvrde Punta Christo u Štinjanu s programom 3ple Dubble Trubble na rasporedu je u subotu, 19. svibnja s početkom u 22 sata.

„Zadnjih 16 godina Punta Christo živi u ritmu odlične glazbe, koncerata, festivala i nadasve pozitivnih vibracija. I ovog nas ljeta očekuju brojni događaji: 16. Seasplash festival, 8. Slurp! festival – koji će se opet održati u 4 zasebna partija, 7. Dimensions festival, 11. Outlook festival…te niz drugih manjih i većih partija, koncerata i izložbi. Nova sezona počinje tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem, ovog puta na tri floora, gdje će se publici predstaviti lideri pulske bass, house/techno i psytrance scene“, navode organizatori.

Na Seasplash Festival flooru (powered by Munchies Sound System) će nastupati: 207, Arboretum Kolektiv, Brada Selecta, PulaP Reggae Station, Vibrations Addict i Munchies Sound System. Na Slurp! festival flooru (powered by Seasplash Sound System) će nastupati: Alen Sforzina, Lemon Inc, Adoo + Poco Loco, Rich + Bebetto i Ivan Belšak. Na Psygendering flooru (powered by Seasplash Sound System): nastupat će Too Faar. Sale, Da Li, System Lock i G-Loop.

Izvor

Leave a Reply


3 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum